Den perfekte ergonomisk hovedpude

PrettyPillow, fordi du fortjener den bedste søvn

Vidste du at søvnen har en meget afgørende betydning for din koncentration, din evne til at reagere, dit immunforsvaret, indlæring og  din hukommelse. Derfor er det super vigtigt at få den helt perfekte søvn, hver nat! 

Man anbefaler alle voksne mennesker cirka 7-8 timers søvn i døgnet, ikke bare søvn, men god søvn. Derfor er det vigtigt at man kender til den optimale søvn komfort, liggestilinger og hjælpe midler. Dertil kommer nok et af de vigtigste værktøjer, nemlig en ergonomisk hovedpude.

En ergonomisk hovedpude er et "mirakkelmiddel" i søvn verdenen, for den er med til at forebygger nakkesmerter, spændinger og hovedpine.

Ergonomi og skønheds forbedrende i en pude!

Men hvorfor ikke gøre en hovedpude ergonomisk OG gøre den god for din hud også?


Det har vi udfordret hos PrettyPillow.dk, derfor har vi sørget for at lave en ergonomisk hovedpude i memory foam som også er ANTI-wrinkle udformet som skåner din hud for ligge og soverynker, på den måde har vi kombineret beauty and sleep i en og samme pude, nemig en PrettyPillow!

Vi sover 1/3 af vores liv med en pude, hvorfor ikke have den perfekte?

Fordi vi sover så lang tid med en pude, så får man jo også soverynker og som rynker altid gør, så gør det din hud mere slap. "Hvorfor ikke gøre en hovedpude ergonomisk og godt for din skønhed?" det var det spørgsmål der satte gang i PrettyPillow! Vi har nemlig sørget for at du slipper for sove rynker, med vores special udviklet og designet pude med specielle udformninger til hovedet slipper du nemlig for en slap og rynket hud og sikre dig en stram og flot hud! - whats not to like? 

Hvordan løser jeg mine søvn problemer?

Dine søvn problemer kan faktisk løses med en ergonomisk hovedpude som giver dig den helt rette støtte til kroppen OG som også endda løser et problem med rynker! En ergonomisk hovedpude har typisk en udformning der støtter nakkens naturlige kurve. Det betyder faktisk at hovedet ligger i en lige forlængelse af din rygsøjle, så den i den neutrale position kan gøre at musklerne slappe af, og du vågner uden spændinger eller smerter i nakken.