Virker PrettyPillow egenligt?

Måske sidder du og tænker "jamen virker PrettyPillow overhovedet", jo nu skal du bare se, læs med nedenfor!

Hvorfor får vi soverynker?

Vidste du at vi faktisk sover omkring en tredjedel af vores liv? Det er altså rigtigt meget tid! Når vi sover, så absorberer vores ansigt faktisk omkring 5 kg vægt, når vi ligger hovedet mod puden. Den mængde vægt, der presses ind i vores ansigter igennem puden, fører faktisk til udviklingen soverynker. Det vil vi gerne undgå!

Selvom vi kan behandle eller reducere rynker med kosmetik eller andre behandlinger, så er søvnrynker en helt anden historie.

Meeen hvad søren kan du så gøre for at hindre soverynker?

Svaret er søvnstøtte!

Den bedste måde du kan forhindre soverynker, er ved at bruge støtte fra din PrettyPillow til dit hoved som gør at at du ligger de 5kg vægt på bestemte dele af dit hoved og ikke ligger direkte på din hud med alt den vægt, i mens du sover.

PrettyPillow er designet med 6 forskellige søvnzoner til at støtte dit hoved og nakke, så du sikre dig en ergonomisk og skøn søvn!

Almindelige puder begrænser faktisk blodgennemstrømningen når der kommer vægt på hele ansigtet, hvilket rent faktisk kan føre til et hævet ansigt og til mørke render under øjnene.

Med den lille forhøjelse fra zone 1 og 2 på PrettyPillow fremmer fremmes der faktisk en bedre cirkulation i ansigtet, hvilket så naturligvis vil reducerer hævelser og mørke render om morgenen.

Din garanti for en rigtig skønhedssøvn.

Opsummering

Virker PrettyPillow rent faktisk? Svaret er ja, det gør den!
Ved at lette den vægt dit ansigt absorbere ved brug af en almindelig pude, åbner man mere op for cirkulationen og huden vil ikke være udsat af pres, så du på den måde undgår soverynker og mørke render under øjnene!

PrettyPillow

Hvorfor skal du have en PrettyPillow

- Forhindre ​​dybe søvnrynker!

- Forhindre smerter i nakken!

- Optimal skønhedssøvn, hver nat!

- OEKO-TEX Certificeret!

PrettyPillow er ergonomiske produceret i kvalitets memory foam, som giver den helt rigtige støtte til din nakke, så du på den måde sikre den bedst mulige nattesøvn hver nat.

Shop nu

Its Pretty good!

Gratis fragt

Vi giver gratis forsendelse på din ordre, i hele danmark.

30 dages prøve

30 dages prøve for at sikre at du er tilfreds med din PrettyPillow.

Nem retur

Ingen grund til bekymring, vi giver dig super nem returnering.